Om Isabella Smith ApS


Firmaet Isabella Smith åbnede i februar 2001 som den første livsstilsbutik på nettet her i Danmark. Året efter åbnede den fysiske butik på Hesede Hovedgård. Netbutikken, der havde investorer bag sig, voksede hurtigt og blev en af de største af sin art i Danmark. Idag er Isabella Smith eneejer af virksomheden. 

 

Vi har kontor, lager og butik ved det smukke Gisselfeld Kloster, lidt syd for Haslev på Sjælland. Butikken har åben hver weekend året rundt fra 10-16 og der er altid gratis kaffe og te.

 

Vores mål er at være en ærlig og kvalitetetsbevidst forretning med en høj service. Vi finder mange af vores varer i udlandet, typisk i England, Frankrig og Italien, for målet er ikke bare at sælge varer til gode priser, men også at varerne er spændende og anderledes. I det seneste år har vi med stor succes udvidet vores sortiment med lækkert tøj.

 

Forretningen er grundlagt af Isabella Smith, der bl.a. er forfatter og skribent. Hun har også startet magasinet ISABELLAS, der nu udkommer otte gange om året hos Aller i København.

 

CVR.: 25662318

Vi er et godt sted at handle

Læs mere her


Isabella Smith ApS Hesede Hovedgård 3 4690 Haslev
Tlf. 70 70 14 14 CVR 25662318 Kundeservice og handelsbetingelser >>


Copyright © 2018 Isabella Smith All Rights Reserved.