Zoom ind ved at køre musen henover billedet

Frøpakke: 3 klatrende blå sommerblomster

Varenummer: IS800241

Pris: 59,00 DKK

Blå klokkeranke, tragtsnerle 'Granpa Ott' og ærteblomst 'Matucana'. Blomsterne i denne pakke vil slynge sig op af hegn og stativer i løbet af få måneder og er af samme grund virkelig sjove at dyrke fra frø. De kan bruges både i krukker og i bede, når bare man sørger for at de har noget at slynge sig op ad. Du kan også lade dem slynge sig op ad carport eller drivhus. Den stærkt duftende ærteblomst 'Matucana' er med i denne pakke, så du kan sætte dem sammen med de to andre, der ikke dufter.


Dette er der i pakken:


Klokkeranke (Cobaea scandens)

Klokkeranke er let at dyrke fra frø og vil i løbet af en sommer bliver til en enorm og busket slyngplante på mange meter. Den er ikke så glad for blæst og kulde, så sæt den i læ eller i en stor krukke i drivhuset.

Højde 200-300 cm. Ca. 12 frø.

Ærteblomst 'Matucana' (Lathyrus odoratus)

'Matucana' er en gammel sort med små, tofarvede blomster. Den regnes for den stærkest duftende ærteblomst overhovedet og er derfor rigtig god at mikse med blomster, der ikke dufter. Højde 180 cm. Ca. 20 frø.


Tragtsnerle 'Grandpa Ott' (Ipomoea purpurea)

Rigtig sjov at dyrke fra frø. Spirer let og hurtigt og bliver til en stor slyngplante i løbet af en sommer. Sæt den i store krukker, eller lad den klatre op ad hegn, pilestativer eller et espalier. Højde 200 cm. Ca. 30 frø.

3 poser frø * Fuld dyrkningsvejledning

Etårige sommerblomster * Blomstring: Juli-oktober

 Sværhedsgrad: Let 

 

 Tilføj til ønskelisteTip en ven
 


Andre kunder har også købt

 
 
 

Se også

Isabella Smith ApS Hesede Hovedgård 3 4690 Haslev
Tlf. 70 70 14 14 CVR 25662318 Kundeservice og handelsbetingelser >>


Copyright © 2018 Isabella Smith All Rights Reserved.