Zoom ind ved at køre musen henover billedet

Frøpakke: 3 hvide og grønne blomster

Varenummer: IS800244

Pris: 59,00 DKK


Udsolgt

Storskærmet kongekommen, klokkeranke og vortemælk. Denne pakke indeholder tre poser med sommerblomster i smukke hvide og grønne nuancer: Den fantastiske klokkeranke, der på en sommer bliver flere meter høj og får de fineste, lysegrønne klokker. En uundværlig og helt vidunderlig limegrøn vortemælk, der kan bruges som bunddække og som er genial i buketter samt den nye, storskærmede kongekommen, der får større, rundere og tættere skærme end den almindelige kongekommen. Alle tre blomster er udvalgt af Isabella personligt og er lette at dyrke fra frø.

Dette er der i pakken:


Hvid klokkeranke (Cobaea scandens 'Alba')

Klokkeranke er let at dyrke fra frø og vil i løbet af en sommer blive til en enorm og busket slyngplante på mange meter. Den er ikke så glad for blæst og kulde, så sæt den i læ eller i en stor krukke i drivhuset. Højde 200-300 cm. Ca. 12 frø.

Vortemælk 'Zauberflöte' (Euphorbia palustris var. 'Zauberflöte')

Brug den vidunderlige vortemælk som bunddække mellem dine roser og stauder og som fyld i buketter. De limegrønne blomster passer til alle andre farver og sidder på store skærme. Højde 40 cm. Ca. 20 frø.

Storskærmet kongekommen (Ammi visnaga)

Denne kongekommen danner større, tættere og rundere skærme end almindelig kongekommen og har også kraftigere stilke. Yndig mellem andre sommerblomster som f.eks. stolt kavaler, genial i buketter. Højde 90 cm. Ca. 500 frø.


3 poser frø * Fuld dyrkningsvejledning

Etårige sommerblomster Staude * Blomstring: Juli-oktober

Sværhedsgrad: Let

 Tilføj til ønskelisteTip en ven
 


Andre kunder har også købt

 
 
 

Se også

Isabella Smith ApS Hesede Hovedgård 3 4690 Haslev
Tlf. 70 70 14 14 CVR 25662318 Kundeservice og handelsbetingelser >>


Copyright © 2018 Isabella Smith All Rights Reserved.