Zoom ind ved at køre musen henover billedet

Frøpakke: 3 sommerblomster i antik look

Varenummer: IS800246

Pris: 59,00 DKK

Pakke med ærteblomst, valmue og rævehale. Disse tre blomster blomstrer på samme tid og vil være fine i et bed sammen med mørke dahliaer, ærteblomster og roser. Eller prøv at lave et sort og hvidt bed og bland dem med både hvide sommerblomster som kongekommen og stolt kavaler og med sorte blomster som helt mørke dahliaer og valmuer. De er alle udvalgt af Isabella og testet på i haven på Hesede Hovedgård.

Det er der i pakken:

Ærteblomst 'Wiltshire Ripple'
(Lathyrus odoratus)
Den mest romantiske ærteblomst med et kakaofarvet drys på en cremehvid bund. Utrolig fin og anderledes, smuk mellem mørke blomster som f.eks. dahliaer. Lange, stive stilke, stærk duft. Væksten er busket og kraftig. Højde 180 cm. ca. 20 frø.

Rævehale 'Pygmy Torch'
(Amaranthus caudatus)
En lav rævehale, der danner de fineste, oprette spir, der grangiveligt ser ud som de er lavet af plys. Meget let at dyrke. Rigtig god foran dahliaer, stolt kavaler og andre blomster i mørke farver. Genial som fyld i buketter. Højde 60 cm. Ca. 450 frø.

Valmue 'Mother of Pearl' (Papaver rhoeas)
De fineste valmuer, der ser ud som om de er lavet af silkepapir. Farverne varierer fra mørk rød over lyserød til raffinerede gammelrosa og violette farver. En af de letteste blomster at dyrke fra frø, skal blot drysses på jorden. Højde 60 cm. Ca. 500 frø.

3 poser frø * Fuld dyrkningsvejledning på dansk
Etårige sommerblomster * Blomstring: Juli-oktober
Sværhedsgrad: Let

 Tilføj til ønskelisteTip en ven
 


Andre kunder har også købt

 
 
 

Se også

Isabella Smith ApS Hesede Hovedgård 3 4690 Haslev
Tlf. 70 70 14 14 CVR 25662318 Kundeservice og handelsbetingelser >>


Copyright © 2018 Isabella Smith All Rights Reserved.