Zoom ind ved at køre musen henover billedet

Frøpakke: 3 gule og hvide blomster

Varenummer: IS800249

Pris: 59,00 DKK

Solsikke 'Vanilla Ice', hvid solhat og lysegul lupin. Yellow is the new pink, siger man, og rigtigt er det, at gul er ved at blive ligeså moderne som lyserødt var det for ti år siden. Men det skal være den rigtige, lækre, lysegule farve! Den har disse tre blomster, hvoraf de to er stauder. De vil dog blomstre allerede første år, hvis de bliver sået nogenlunde tidligt. Prøv at sætte gule blomster mellem de lyseblå eller lyslilla. Det giver en utrolig smuk effekt.

Dette er der i pakken:

Solsikke 'Vanilla Ice' (Helianthus annuus)

En virkelig smuk, helt lys solsikke, der ofte bliver lysere og endnu mere cremefarvet end på billedet. Utrolig fin sammen med græsser og hvide og gule stauder, men også rigtig smuk sammen med lyserøde blomster. Højde 200 cm. Ca. 30 frø.

Solhat 'White Swan' (Echinacea)

Solhat er let at dyrke fra frø og kan man lide den lidt vilde havestil er denne hvide variant utrolig god mellem græsser og andre hvide og gule stauder. Den blomstrer til langt ud på efteråret og er også utrolig god i buketter. Staude. Højde 120 cm. Ca. 150 frø.

Lupin 'Chandelier' (Lupinus)

Yndig lupin med tofarvede blomster i en lysegult og hvidt. Meget let at dyrke fra frø. Perfekt sammen med lyse tulipaner, pinseliljer og akelejer, men sæt den bagerst, da den blive ret høj. Fantastisk i buketter. Staude. Højde ca. 80 cm. Ca. 30 frø.

3 poser frø * Fuld dyrkningsvejledning

Stauder/Sommerblomst * Blomstring: Maj-juni/Juli-oktober

Sværhedsgrad: Let

 Tilføj til ønskelisteTip en ven
 


Andre kunder har også købt

 
 
 

Se også

Isabella Smith ApS Hesede Hovedgård 3 4690 Haslev
Tlf. 70 70 14 14 CVR 25662318 Kundeservice og handelsbetingelser >>


Copyright © 2018 Isabella Smith All Rights Reserved.