Zoom ind ved at køre musen henover billedet

Frøpakke: Forårsblomster i rosa farver

Varenummer: IS800250

Pris: 59,00 DKK

Akeleje 'Winky Red White', lyserød marieklokke og lupin 'Chatelaine'. Blomsterne i denne pakke er helt perfekte til det romantiske forårsbed i sarte farver. De blomstrer inden pæonerne og roserne springer ud og giver dermed masser af blomster i haven, når man trænger allermest til det. Blomsterne blomstrer på samme tid og passer sammen i farven. Vær ikke bange for at blande helt sart gule farver ind i mellem de lyserøde . Det vil give et fint farvespil.

Dette er der i pakken:

Akeleje 'Winky Red White' (Aquilegia vulgaris)

En glad akeleje, der danner masser af dobbelte rosa og hvide tofarvede blomster med et lysegult øje. Fin sammen med alle de rosa og hvide tulipaner og lupiner. Staude, tåler halvskygge. Højde 40-50 cm. Ca. 15 frø.

Lyserød marieklokke (Campanula medium)

En musthave i forårshaven! Danner tætte planter med mængder af lyserøde klokker, der fantastiske i buketter. Fin foran pæoner eller sammen med vellugtende aftenstjerne, tulipaner, lupiner og akelejer. To-årig, vil selvså sig moderat. Højde 50 cm. Ca. 74 frø.

Lupin 'Chatelaine' (Lupinus)

Yndig lupin med tofarvede blomster i en rosa og hvidt. Meget let at dyrke fra frø. Perfekt sammen med tulipaner og akelejer, men sæt den bagerst, da den blive ret høj. Fantastisk i buketter. Staude. Højde ca. 80 cm. Ca. 30 frø.

3 poser frø * Fuld dyrkningsvejledning

Etårige sommerblomster * Blomstring: Juli-oktober

Sværhedsgrad: Let

 Tilføj til ønskelisteTip en ven
 


Andre kunder har også købt

 
 
 

Se også

Isabella Smith ApS Hesede Hovedgård 3 4690 Haslev
Tlf. 70 70 14 14 CVR 25662318 Kundeservice og handelsbetingelser >>


Copyright © 2018 Isabella Smith All Rights Reserved.