Zoom ind ved at køre musen henover billedet

Frøpakke: 3 sommerblomster, lyslilla

Varenummer: IS800253

Pris: 59,00 DKK

Ærteblomst 'Daphne', kæmpeverbena og valmue 'Violetta Blush. Denne pakke indeholder tre poser med frø til de mest romantiske sommerblomster i lyse, lilla farver. Sæt dem sammen med dahliaer og roser i matchende farver, eller vær kunstnerisk og bland dem med lysegule eller orange blomster. Kæmpeverbena, der også hedder jernurt, har meget lange stængler med små blomsterskærme og bruges ofte ind imellem andre blomster.

Dette er der i pakken:

Ærteblomst 'Daphne' (Lathyrus odoratus)

En romantisk ærteblomst med store blomster i en fin, sart lyslilla farve. Den har lange, stive stilke og en kraftig duft. Væksten er busket og kraftig. Højde 180 cm. Ca. 20 frø.

Valmue 'Violetta Blush' (Papaver somniferum)

Det er næsten ikke til at tro, at der kan komme så store blomster ud af så små frø på så kort tid. Men valmuer er små mirakler. Frøene skal blot drysses ud på jorden. Få måneder efter blomstrer de med tæt fyldte, pæonstore blomster. Højde 80-100 cm. Ca. 100 frø.

Kæmpeverbena (Verbena bonariensis)

Super populær og med god grund. De høje stængler med lange, flade skærme næsten svæver over bedet. Kan være lidt længe om spire, men selvsår sig til gengæld i mange år fremover. Højde 150 cm. Ca. 250 grø.

3 poser frø * Fuld dyrkningsvejledning

Etårige sommerblomster * Blomstring: Juli-oktober

Sværhedsgrad: Let

 Tilføj til ønskeliste Tip en ven
 


Andre kunder har også købt

 
 
 

Se også

Isabella Smith ApS Hesede Hovedgård 3 4690 Haslev
Tlf. 70 70 14 14 CVR 25662318 Kundeservice og handelsbetingelser >>


Copyright © 2014 Isabella Smith All Rights Reserved.