Zoom ind ved at køre musen henover billedet

Frøpakke: De smukkeste blå blomster

Varenummer: IS800255

Pris: 59,00 DKK

Ærteblomst 'Charlie's Angel', skabiose og anisisop. Denne pakke indeholder tre poser med frø til nogle af de smukkeste, blå blomster: Den bedste, duftende, lyseblå ærteblomst samt to stauder: Anisisop, der danner de dejligste, mørkeblå spir og som bliver tæt og busket på få måneder efter såning og skabiose, der danner de smukkeste, lavendelblå blomster, der holder længe i buketter. De begge to elsket af bier og sommerfugle og er lette at dyrke fra frø. Anisisop dufter desuden skønt af en mellemting mellem pebermynte og anis.

Dette er der i pakken:

Skabiose (Scabiosa caucasica 'Perfecta')

Dens lange stilke, smukke lavendelblå farve og lange holdbarhed gør denne staude til en rigtig blomsterbinderblomst. Den er også smuk i staudebedet, hvor den er elsket af bier og sommerfugle. Staude.

Højde ca. 50 cm. Ca. 25 frø.

Anisisop 'Liquorice Blue' (Agastache foeniculum)

Passer med sine mørkeblå spir overalt, hvor der er brug for lidt fyld. Skøn duft, virkelig let at så fra frø. Brug den som kantplante eller mellem roser og stauder. Genial i buketter. Kortlivet staude.

Højde 50-60 cm. Ca. 90 frø.


Ærteblomst 'Charlie's Angel' (Lathyrus odoratus)

En af de få ærteblomster, der er ægte lyseblå og ikke det mindste lilla eller syren. Af samme grund helt fantastisk smuk. Store blomster, lange stilke, stærk duft, kraftig vækst. En af de aller bedste.

Højde 180 cm. Ca. 20 frø.

3 poser frø * Fuld dyrkningsvejledning

Stauder - sommerblomst * Blomstring: Juli-oktober

Sværhedsgrad: Let

 Tilføj til ønskelisteTip en ven
 


Andre kunder har også købt

 
 
 

Se også

Isabella Smith ApS Hesede Hovedgård 3 4690 Haslev
Tlf. 70 70 14 14 CVR 25662318 Kundeservice og handelsbetingelser >>


Copyright © 2018 Isabella Smith All Rights Reserved.