Zoom ind ved at køre musen henover billedet

Frøpakke: 3 sommerblomster i rødt/lilla

Varenummer: IS800256

Pris: 59,00 DKK

Orangerød frøkenhat samt en lys og en mørk lilla ærteblomst. Denne pakke indeholder tre poser med sommerblomster: To ærteblomster i smukke, lilla nuancer og en super flot, orangerød frøkenhat. Blomsterne er raffinerede sammen, gerne sammen med andre sommerblomster i matchende farver som f.eks. den lyslilla kæmpeverbena. Men de kan naturligvis også bruges hver for sig. De er meget lette at dyrke fra frø og vil blomstre på samme tid.

Dette er der i pakken:

Ærteblomst 'Leamington' (Lathyrus odoratus)

Danner et væld af blomster i en lækker, lys, lilla farve, der passer til alle blå og lilla farver, men som også er flot sammen med røde farver. Rigtblomstrende og kraftig. Højde 180 cm. Ca. 20 frø.

Frøkenhat 'Scarlet Flame' (Zinnia)

Frøkenhat 'Scarlet Flame' danner store blomster i en super flot orangerød farve. Blomsterne holder utrolig godt, både i bedet og i vaser. Væksten er mellemhøj og busket. Brug den mellem andre sommerblomster, gerne sammen med dahliaer.

Højde 75 cm. Ca. 100 frø.

Ærteblomst 'Pluto' (Lathyrus odoratus)

'Pluto' danner blomster i en klar og stærk, helt lilla farve. Den er ikke det mindste sortrød som mange af de mørke ærteblomster. Den er derfor utrolig flot sammen med andre stærke farver som orange, rød og pink. Rigtblomstrende og kraftig. Højde 180 cm. Ca. 20 frø.

3 poser frø * Fuld dyrkningsvejledning

Etårige sommerblomster * Blomstring: Juli-oktober

Sværhedsgrad: Let

 Tilføj til ønskelisteTip en ven
 


Andre kunder har også købt

 
 
 

Se også

Isabella Smith ApS Hesede Hovedgård 3 4690 Haslev
Tlf. 70 70 14 14 CVR 25662318 Kundeservice og handelsbetingelser >>


Copyright © 2018 Isabella Smith All Rights Reserved.