Zoom ind ved at køre musen henover billedet

Hvid reol med skuffer

Varenummer: 219901

Pris: 3 249,00 DKK 1 000,00 DKK


Udsolgt

En super skøn reol i den trendy industrielle stil, som giver hjemmet hygge og varme men samtidig med et råt twist med det letpatineret hvide metal. Brug den på badeværelset til håndklæder, til køkkenet til alle favoritterne, eller fyld den med opbevaringsglas med alle dine tørvarer - skønt og pragtfuld at se på.  Reolen er lavet med meget lidt patina, så det ser ud til at være lidt brugt. 

B: 35,5 H: 140 L: 53,5 cm

Varen er lavet i let patineret hvid metal. 

Dette skab er for stort til at kunne sendes og det skal derfor afhentes på Hesede Hovedgård. Det kan hentes på alle hverdage mellem 9 og 16. Du kan også bestille en fragtmand - kontakt i så fald kundeservice, idet vi så selvfølgelig gerne vil være behjælpelig med at få det lastet på fragtbilen. 

Priserne er uden levering. Der vil komme en fragt på din ordre, når du bestiller på hjemmesiden, men se bort fra denne fragt, den vil blive slettet på den endelige faktura. Ligeledes vil du blive bedt om at vælge forsendelse for at ordren går igennem. Vælg blot af Omdeling til privatadresse, dette vil også blive slettet manuelt af os.Tilføj til ønskelisteTip en ven
 


Andre kunder har også købt

 
 
 

Se også

Isabella Smith ApS Hesede Hovedgård 3 4690 Haslev
Tlf. 70 70 14 14 CVR 25662318 Kundeservice og handelsbetingelser >>


Copyright © 2018 Isabella Smith All Rights Reserved.