Zoom ind ved at køre musen henover billedet

Sengebord Florenzio, hvid

Varenummer: 219190

Pris: 1 599,00 DKK 699,00 DKK

Fint sengebord fra Canett i serien "Florenzio". Dette lækre sengebord har en skøn skuffe og en låge, og det er derfor helt ideelt til at opbevare alle de ting, du skal bruge i nærheden af sengen, hvor man både kan have lidt ting med noget højde, samt mindre ting liggende i skuffen. På skuffen er der monteret et flot greb, der passer rigtig godt til sengebordet stil.

Natbordet er lavet i et romantisk design, der kan være med til at gøre en i lidt bedre humør. Designet er dog samtidig også forholdsvist enkelt, hvilket blot gør, at natbordet passer ind rigtig mange forskellige steder, hvilket er en fordel.

B: 46,5 cm

H: 64,5 cm

D: 34,5 cm

Dette bord er for stort til at kunne sendes og det skal derfor afhentes på Hesede Hovedgård. Det kan hentes på alle hverdage mellem 9 og 16, eller i weekenden mellem 10 og 16. Du kan også bestille en fragtmand - kontakt i så fald kundeservice, idet vi så selvfølgelig gerne vil være behjælpelig med at få det lastet på fragtbilen. 

Priserne er uden levering. Du vil du blive bedt om at vælge forsendelse for at ordren går igennem. Vælg blot af afhentning på Hesede Hovedgård - så kontakter vi dig.Tilføj til ønskelisteTip en ven
 


Andre kunder har også købt

 
 
 

Se også

Isabella Smith ApS Hesede Hovedgård 3 4690 Haslev
Tlf. 70 70 14 14 CVR 25662318 Kundeservice og handelsbetingelser >>


Copyright © 2018 Isabella Smith All Rights Reserved.