Zoom ind ved at køre musen henover billedet

Frøpakke: 3 sommerblomster i flammefarver

Varenummer: IS800257

Pris: 59,00 DKK

Stolt kavaler 'Bright Lights', solsikke 'Black Magic' og rød rævehale. Denne pakke indeholder frø til blomster i smukke orange, brune og vinrøde farver, der passer særlig godt til andre mørke blomster. Et bed i mørke tone-i-tone farver har nemlig tit brug for nogle lidt stærkere farver for at blive spændende. Brug de orange, brune og røde blomster i denne pakke sammen med vinrøde og lilla blomster. Det vil give et smukt farvespil i dit bed. De vil også være rigtig fine i køkkenhaven.

Dette er der i pakken:

Stolt kavaler 'Bright Lights' (Cosmos sulphureus)

Denne stolt kavaler danner ret små orange blomster, men bliver ret høj og busket. Den er derfor helt genial til at give et farvesplash mellem mørke blomster som f.eks. alle de mørke dahliaer. Eller sat den sammen med andre orange blomster.

Højde 100 cm. Ca. 100 frø.

Solsikke 'Black Magic' (Helianthus annuus)

På trods af sit navn danner 'Black Magic' brune blomster og de kan godt variere lidt i farven. De er utrolig flotte bag ved andre blomster i vinrøde, brune og orange farver som f.eks. dahliaer, ærterblomster eller roser.

Højde 200 cm. Ca. 20 frø.

Rævehale (Amaranthus caudatus)

Rævehale bliver hurtigt høj og flot og derfor helt genial mellem dahliaer eller andre sommerblomster. Miks den gerne med blomster i brune og lilla farver. Den er let at så fra frø og skyder igen, når man klipper af den. Højde 150 cm. Ca. 2500 frø.


3 poser frø * Fuld dyrkningsvejledning

Etårige sommerblomster * Blomstring: Juli-oktober

Sværhedsgrad: Let

 Tilføj til ønskelisteTip en ven
 


Andre kunder har også købt

 
 
 

Se også

Isabella Smith ApS Hesede Hovedgård 3 4690 Haslev
Tlf. 70 70 14 14 CVR 25662318 Kundeservice og handelsbetingelser >>


Copyright © 2018 Isabella Smith All Rights Reserved.